Завдяки цьому придбанню Saica зміцнює свою стратегію зростання у Східній Європі та розширює присутність одного зі своїх бізнес-підрозділів: Saica Natur.

Цей крок є частиною планів розвитку компанії, визначених Saica 2025, стратегічним планом компанії. Fox Recykling — компанія, що добре зарекомендувала себе в управлінні відходами на півночі Польщі з більш ніж 30-річним досвідом роботи, понад 400 клієнтами у регіоні та солідним портфоліо.

Ще в 2011 році Saica Group вийшла на польський ринок через СП з Thimm Group, придбавши завод з виробництва гофрокартону в Тихах — TOP THIMM (Thimm Group —51% акцій, Saica Group — 49% акцій).

Нове підприємство дає змогу підвищити цінність пропозиції Saica у сфері послуг із поводження з відходами на східному європейському ринку. Це дає змогу Saica розвивати послуги з поводження з відходами, пропонуючи широкий спектр послуг новим клієнтам на польському ринку.

Fox Recykling знаходиться у Гдині, морському порту на узбережжі Балтійського моря. У компанії працює 34 співробітники. Торік Fox Recykling обробила близько 45 000 тонн відходів, а оборот становив близько €9 млн.