Перша система забезпечує безшовний друк на пляшках від основи до шийки, друга виводить друк на пляшках, келихах та іншої подібної продукції на новий промисловий рівень із продуктивністю до тисяч пляшок на день.

На виставці PSI у Дюссельдорфі Modico Graphics демонструє круговий друк на будь-яких циліндричних поверхнях, навіть на прозорому склі, без ризику для друкувальної голівки. Пристрій LSINC поєднує компактний дизайн з технічними характеристиками свого старшого побратима PeriQ360. Одношпиндельна система з ручним завантаженням дає змогу серійно друкувати на циліндричних предметах діаметром 38-152 мм. Пристрій дозволяє за хвилину нанести зображення заввишки 100 мм на чотири пляшки. PeriOne дозволяє друкувати на циліндричних або конічних круглих предметах з різних матеріалів - від металу та кераміки до пластику, дерева та повністю прозорого скла.

У стандартній комплектації доступні сім колірних каналів, включаючи ґрунтовку. Пігментні розчини спеціально розроблені для LSINC німецьким виробником Marabu. Промислові друкувальні голівки Gen4 від Ricoh забезпечують роздільну здатність 1200 dpi. Процес спірального друку, при якому заготівка безперервно обертається, також уможливлює тактильний друк — нанесення шару полімерного чорнила різної товщини. Закріплення здійснюється за допомогою світлодіодної УФ-лампи.