Пізніше Silverbrook Research разом із усіма патентами придбали американці. Сьогодні компанія є розробником технологій цифрового струменевого друку, які є основою для продукції багатьох відомих брендів, таких як Canon, Konica Minolta, PCMC, MGI та Gallus. Нове підприємство почало виготовляти голівки Memjet наприкінці 2022 року. Для оснащення виробництва компанія придбала у Німеччині нові системи на основі штучного інтелекту та написала ПЗ Juggler (жонглер), що управляє роботами без втручання людини.

Технічний директор Memjet Джейсон Теландер підкреслює переваги вертикальної інтеграції в Австралії, посилаючись на стабільну економіку, великі наукові та інженерні можливості та висококваліфіковану робочу силу.

За словами Теландера, більшість компонентів купуватимуться у постачальників всередині Австралії. «Типова друкарська машина може мати друкувальні голівки з Австралії, чорнила з Японії та підсистеми з Сінгапуру та Малайзії, — говорить Теландер. — Друкарські блоки збиратимуться за кордоном, а потім експортуватимуться на складальні заводи по всьому світу. У більшості моделей 70-80% доданої вартості створюється в Азії».

Технологія Memjet ліцензована більш ніж 30 виробниками по всьому світу для застосування в комерційному друці, виробництві етикетки та паковання, матеріалів поштових розсилок та широкоформатного друці. Серед компаній, що ліцензували рішення Memjet, Canon, Konica Minolta, MGI, Delphax, Mtex-NS та Trojan Label та інші.