Луїс Мануель Луїс, керівник виробництва Bourquin, Тобіас Лейшнер, генеральний директор Bourquin, Віржині Дюбуа-Гіньяр, менеджер з маркетингу та комунікацій Falder-sleyers у Bobst, П’єр Бінгелі, керівник лінійки фальцювально-склеювальних машин Bobst,
Саша Буржуа, директор відділу науково-дослідних робіт і розробок Falder-sleyers у Bobst

 

Розвиток цифрової комерції та бажання створити екологічне паковання, адаптоване до розміру та призначення вмісту, сприяли зростанню попиту на паковання для електронної комерції малого та середнього розміру. Щоб підвищити ефективність виробництва для одного зі своїх давніх партнерів, компанія Bobst створила для Bourquin конфігурацію для фальцювально-склеювальної машини Expertfold 165. Bourquin SA, розташована в Куве (Швейцарія), є успішним постачальником пакувальних рішень для електронної комерції, фармацевтичної та хімічної, медтехнічної, виноробної, пивоварної, промислової, годинникової галузей. Компанія вже виробляє коробки багаторазового використання для ринку електронної комерції за два проходи (перший, щоб наклеїти відкриваючі смужки та самоклейні стрічки, і другий, щоб виконати операції складання та склеювання коробки), на папкосклеювальній машині Masterfold 230 і на папкосклеювальній машині Alpina.

Bourquin шукав спосіб оптимізувати виробництво коробок малого та середнього розміру. «Ми регулярно обговорюємо виробничі проблеми з Bobst, і тому звернулися до них, щоб знайти рішення для наших потреб», — сказав Луїс Мануель Луїс, менеджер з виробництва на заводі Bourquin Couvet.
Інженери Bobst інтегрували модулі Polyvacuum і Gyrobox в папкосклеювальну машину Expertfold 165. «Ми підписали контракт на Bourquin у березні 2021 року, і лінію було встановлено на нашому заводі наприкінці 2021 р.», — прокоментував Луїс Мануель Луїс. Після випробувань нова лінія фальцевально-склеювальних машин тепер повністю інтегрована в портфоліо машин Bourquin, забезпечуючи продуктивність і гнучкість для задоволення поточних і майбутніх потреб ринку.

За словами пана Луїса, нова виробнича лінія значно підвищила продуктивність — до 80%.
Сьогодні конфігурація Expertfold 165 для електронної комерції офіційно представлена в асортименті папкосклеювачів Bobst.