Друкувальні голівки Ricoh серії MH5420/5421 сумісні з широким спектром чорнил — від водних до УФ, сольвентних і масляних. OEM-виробники використовують їх для широкого спектру додатків (реклама, текстиль, етикетки та промисловий декор), а також для розробок у галузях друкованої електроніки, фармпродукції та 3D-друку.

Серед світових розробників з різних галузей промисловості та секторів, які використовують друкувальні голівки Ricoh серії MH5420/5421 у своїх інноваційних технологій, компанія Mark Andy.

Дейв Медлар, віце-президент підрозділу Digital Business Unit: «Ми обрали п’яте покоління друкувальних голівок Ricoh через їхню міцність і надійність, а також тому, що вони щоразу забезпечують стабільну, невелику краплю».

Керівник Центру технології матеріалів компанії Agfa Карін Веркаутерен відзначила широкий діапазон в’язкості чорнил, з якими може працювати друкувальна голівка, міцну та стабільну п’єзотехнологію, яка забезпечує тривалий термін служби, а також невелику площу голівок, що полегшує інтеграцію.

Durst використовує технологію серії MH5420/5421 у поєднанні із запатентованою електронікою та алгоритмами в багатьох додатках, пов’язаних з чорнилами на водній основі та УФ-чорнилами. За словами технічного директора групи Durst Георга Гроссрубатчера, надійність та міцність друкувальних голівок допомагають задовольнити попит промислових замовників на високу експлуатаційну готовність обладнання та сталість якості друку.

Узгодженість друкувальної голівки з різними чорнилами була ключовою характеристикою для розробників принтерів d.gen. Кріс Канг, головний операційний директор компанії: «Вона сумісна з різними типами чорнил, вкл. пігментні, тому кінцеві користувачі можуть обрати відповідні типи чорнила для своїх цілей».

Дуг Едвардс, технічний директор EFI Inkjet, високо оцінює здатність забезпечувати найвищу якість друку на індустріальних швидкостях за кращої у своєму класі рентабельності інвестицій, що дає змогу EFI швидше виводити продукцію на ринок.

Досвід Ricoh був важливим і для компанії Dantex. Генеральний директор Бен Данон каже: «Підтримка з боку Ricoh була чудовою та ефективною під час тривалої програми розробки».

Грем Кеннеді, директор відділу рішень для промислового друку Ricoh Europe узагальнює: «Міцність, надійність і продуктивність друкувальних голівок Ricoh серії MH5420/5421, п’ятого покоління наших друкувальних голівок, дали змогу цим і багатьом іншим глобальним партнерам розробити та запустити нові системи, мільярдні продажі. Вони впевнені у технології Ricoh. Універсальність друкувальних голівок підтримала інновації в різних галузях, що дозволило прискорити процес розробки за мінімізації ризиків за часом і вартістю».