«Тривалий час доступ до можливостей SDK PitStop потребував навичок кодування на C++, — говорить Стівен Найт, керівник відділу розробки Enfocus. — Це встановлювало високу планку для користувачів. Сьогодні ми раді представити PitStop SDK, повністю доступний через REST API. Це спростить інтеграцію інструментів додрукарської обробки та обробки PDF для багатьох наших клієнтів».

PitStop Library SDK може бути розміщений онлайн з використанням будь-якої серверної технології (AWS, Azure і т.д.) та працює на Mac, PC та Linux. Це дає змогу користувачам легко розробляти рішення на платформах, а потім швидко надавати їх у хмарі для доступу з будь-якого місця.

Розгортання PitStop Library Container як частини хмарного робочого процесу забезпечує необмежену масштабованість та неймовірну гнучкість нашої найкращої у своєму класі технології обробки PDF. Додрукарська обробка та маніпуляція з PDF більше не обмежуються локальним обладнанням.

«Робота з REST API означає, що сучасні розробники з різних галузей зможуть легко створювати рішення та інтегрувати нашу технологію до будь-якої хмарної інфраструктури», — говорить Найт.