Aquario доступний як плагін для Photoshop та Illustrator. Доступність, простота та глибина функцій Aquario забезпечують потужний набір інструментів для проєктування візерунків, текстильних виробів та друкованої продукції. Плагін можна використовувати з пакетами Adobe у режимі реального часу. Плагін Aquario Designer спрощує творчий робочий процес та пропонує онлайн-інструменти для миттєвого створення та візуалізації візерунка поверхні, щоб за лічені хвилини створити збалансовані візерунки, що повторюються, в декількох варіантах компонування в будь-якому масштабі.

«Ми раді співпрацювати з Aquario Design, завдяки чому повтори та кольори відбитків точно фіксуються та експортуються у формат PDF, сумісний із програмною платформою Adobe PDF Print Engine, на якій працює переважна більшість рішень для цифрового друку», —- зазначив Майк Скраттон з Adobe.

Колірні рішення можна створювати та переглядати за лічені секунди, а плашкові кольори призначаються відповідно до Pantone або зумовленої сезонної палітри. ПЗ Aquario Design підтримує формати PNG, JPEG, TIF, PSD та PDF. Точна підготовка друкованих лекал до виробництва виключає марну трату часу, ресурсів та друкованих матеріалів.