У лінійці машини з трьома ширинами друку: 800, 1000 та 1320 мм.

Компактна (10x5x4 м), високопродуктивна, економічна та зручна в роботі машина складається з двох основних блоків. Вона має короткий час приладки накладу (вкл. регулювання приведення фарб, — лише 3 хв.), при цьому витрачається 18 м матеріалу.

Висока надійність компонентів та низький рівень вібрації забезпечують високу якість друку при рівні шуму нижче 80 децибелів.

Нові запатентовані рішення, що підвищують автоматизацію, включають систему розпізнавання 3D-характеристик флексографічної форми, яка передає інформацію системам подачі фарби та сушіння. Це скорочує кількість можливих помилок та забезпечує повторюваність накладів.

Автоматично виконуються регулювання натиску та приведення фарб. Завдяки запатентованим системам сушіння та вентиляції досягається економія енергії – до 50% на рік. Система подачі фарби оптимізована у такий спосіб, що подає тільки ту кількість фарби, яка потрібна в кожній друкарській секції: це забезпечує до 60% економії енергії. До 40% знижено витрати розчинника в системі автоматичної змивки.