За 6 років компанія відкрила десятки виробничих майданчиків у Північній Америці, Європі, Азії, Африці та Австралії, а нещодавно оголосила про плани подальшого розвитку, для чого підписала контракт на купівлю ще 50 ЦДМ HP Indigo. ePacONE – це хмарна платформа, яка пов’язує майданчики компанії у всьому світі та дає змогу управляти ними як єдиним виробництвом. Завдяки ePacONE отримані замовлення автоматично спрямовуються у роботу на оптимальному майданчику. «Рішення» приймається виходячи з її територіальної близькості до клієнта, технологічного оснащення та виробничої потужності. Також ePacONE також дозволяє ділити роботи та одночасно виконувати їх на різних майданчиках.

Параг Патель, IT-директор ePac: «З ePacONE ми знову революціонізуємо індустрію паковання за допомогою єдиної платформи, яка дасть змогу поширити наші цінності на бренди, що перебувають за межами малого та середнього бізнесу. Ми можемо друкувати до 2,4 млн п.м. гнучкого паковання на день, збільшуючи цю цифру до 5,2 млн, постійно розширюючись».

Джек Нотт, генеральний директор ePac: «ePacONE робить для індустрії гнучкого паковання те, що Інтернет зробив для об’єднання автономних пристроїв. ePac зможе працювати як єдина компанія, всі активи якої взаємопов’язані… Потрібно було кілька років на розробку та запуск платформи, і я дуже схвильований тим, як вона дозволить брендам виходити на ринок швидше, з меншими витратами, з мінімальним списанням запасів та з найменшим впливом на довкілля».

Повноцінний запуск ePacOne очікується наприкінці I кв. 2023 року. Після цього будь-який замовник зможе безпечно авторизуватися на платформі, завантажувати макети, бачити готовий продукт у 3D, отримувати ціни, оформляти замовлення, вносити зміни до початку виробництва та ін.