Підприємства, що працюють з рулонами середніх діаметрів, можуть надати перевагу моделі Venus III.2-Turret з високим рівнем автоматизації та продуктивності.

Обидві бобінорізки оснащені системою контролю натягу полотнища Tenzomat III.2, що працює у замкненому циклі. Завдяки цьому Venus III.2 може працювати з особливо тонкими та складними субстратами.

Система Tenzomat III.2 працює в двох режимах: перший — з регулюванням швидкості для максимально можливого натягу полотна, другий — із забезпеченням максимальної швидкості для субстратів, що тягнуться.

У родині бобінорізок Venus використовується єдина електронна платформа управління з підвищеним рівнем безпеки та ефективності за рахунок економії енергії. Виконуються автоматичні позиціонування ножів/лез та встановлення втулок за допомогою лазера для нових робіт.

Бобінорізки Venus безпечні в експлуатації, можуть працювати з пакованням фармацевтичних препаратів та харчових продуктів, де є обов’язковими суворі стандарти гігієни та чистоти приміщень.

Петер Блашко, директор з маркетингу Soma: «Бобінорізки Venus мають великий успіх у всьому світі. Автоматизовані функції полегшують роботу з короткими накладами та прискорюють переналагодження. Нове покоління машин Venus III.2 та Venus III.2-Turret працює ще ефективніше і на більш високих швидкостях».