При друці з фіксованим набором анілоксів використовуються спеціально розроблена лінійка насичених стійких однопігментних фарб Puretone, а також база даних зі змішування фарб. Система дає змогу друкарням виготовляти будь-яку плашкову фарбу для одного і того ж обсягу анілоксу, що означає використання фіксованого набору анілоксів, які не потрібно змінювати при зміні накладів.

Друк із фіксованим набором анілоксів вже продемонстрував свій успіх у багатьох провідних компаніях з виробництва етикеток, допомагаючи їм стандартизувати, максимально збільшити продуктивність та заощадити час та значні витрати, забезпечуючи при цьому ідеальний друк із мінімальними зусиллями.

Гері Сьюард, керуючий директор Pulse Roll Labels: «Під час друку з фіксованим набором анілоксів ми видаляємо змінні параметри з друкарського процесу. Один анілокс, один набір фарб та база даних нового покоління для змішування фарб забезпечують миттєве одержання кольору на відбитку. Завдяки швидкості приладки, зниженню витрати фарб до 30%, збільшенню часу безвідмовної роботи машини та зниженню загальних капітальних витрат на купівлю анілоксів, друк із фіксованим набором анілоксів змінює правила гри». Технологія забезпечує високу насиченість фарб на відбитку при ΔЕ менше 2. До 30% знижується витрата фарб PureTone, при цьому скорочується кількість дефектів друку та зменшується рівень міграції компонентів. Серія фарб пропонує також гнучкість під час друку напівтонових і плашкових мотивів з однієї друкарської форми.