Комбінація гофроящиків і паперових MailerBAGS використовуватиметься для захисту та транспортування модних речей по Європі, заощаджуючи місце та гроші.

Експерти Modivo та Mondi тісно співпрацювали, щоб знайти правильне екологічне пакувальне рішення

У своєму аналізі вимог клієнта до паковання, Mondi аналізує загальну вартість володіння (TCO) і включає кожну точку контакту в ланцюжку постачання. Унікальний підхід Mondi до EcoSolutions, орієнтований на клієнта, зосереджується на прислуханні до потреб клієнтів і ретельному дослідженні всіх потенційних рішень.

Недім Нісіч, директор з електронної комерції Mondi Group: «Ми не віримо в універсальне рішення. Кожен клієнт має унікальний асортимент продукції з різними вимогами до логістики. У партнерстві з клієнтом ми зосереджуємося на зниженні загальних витрат на паковання, зменшенні відходів і задоволенні потреб кінцевого споживача. Це означає, що наші клієнти можуть вибрати пакувальні рішення, які будуть для них найбільш цінними, від крафтового та функціонального бар’єрного паперу до паперових пакетів і гофрокартону».

Пояснюючи цей крок, Лукаш Богушевський з Modivo каже: «Mondi вдалося значно покращити наше паковання та підтримати нас у досягненні цілей сталого розвитку. Портфоліо Mondi пропонує рішення, які відповідають меті, використовуючи менше місця та матеріалів, водночас захищаючи товари на шляху до наших клієнтів. Ця зміна не лише є більш екологічною та економічно ефективною для нашого бізнесу, але й відображає відповідає очікуванням наших клієнтів».

Для Modivo оптимізація портфоліо паковання базувалася на відвантажених продуктах і сприяла тому, що в більшості замовлень тепер використовуються інноваційні пакети Mondi MailerBAG. Ці паперові пакети, придатні для повторного використання та повторної переробки, доступні в трьох варіантах дизайну, щоб захистити продукти без транспортування надто великої кількості повітря.