Повністю модульна архітектура з можливістю апгрейда дає змогу замовникам створювати машину, що відповідає поточним та майбутнім потребам. Обладнання серії може виготовляти різну продукцію — від простих самоклейних до багатошарових етикеток, у т.ч. зі складним оздобленням.

Digital Master 340 та Digital Master 510 забезпечують друкарням гнучкість, потрібну для максимальної продуктивності та адаптації виробничого потоку, а також вирішення проблем нестачі робочої сили та управління складськими запасами.

За допомогою нового 3D-конфігуратора Bobst друкарні отримують миттєвий онлайн-доступ для перегляду всіх можливих модулів, вкл. флексографічні, делам/релам, для виготовлення багатошарових етикеток і купонів, гарячого тиснення фольгою, ламінації, трафаретного друку. Всі ці модулі та секції можна додавати, впорядковувати, комбінувати чи видаляти з базової машини. Кожен модуль візуалізований у 3D з описами, що деталізують їхнє використання та потенціал. Щойно конфігурацію завершено, надається ​​докладна інформація, вкл. розміри машини, що вийшла.

Клієнти також можуть зв’язатися з місцевим представником Bobst за допомогою онлайн-інструменту, щоб обговорити та підтвердити вибір.