Нова структура складається з 98% поліетилену та містить менше 2% EVOH, потрібного для бар’єрних властивостей. Як повідомляється, новий пакет зберігає бар’єрні властивості традиційних пакувальних рішень, залишаючись сумісним з існуючими потоками відходів.

Stand-Up Pouch виготовляється з плівки MDO-PE (комбінації Supertough від TotalEnergies, Lumicene PE високої щільності та Soarnol від Mitsubishi Chemical Group) і герметизуючої плівки. Виробник машин B&B потім формує матеріал у стоячий пакет.

«Заміна паковання з різних полімерів, що не підлягають вторинній переробці, є ключовою для забезпечення циркулярності полімерних матеріалів, виведення на ринок більш якісних виробів, які будуть використовуватися як сировина для переробної промисловості, — сказав Олів’є Греньє, віце-президент Polymers Europe & Orient. в TotalEnergies. — Ми прагнемо прискорити економіку замкненого циклу, інтегруючи принципи еко-дизайну в процес розробки продуктів, відповідно до наших амбіцій щодо виробництва 30% перероблених і біополімерів до 2030 року».