Новинки підтримують як Android Mopria, так й iOS AirPrint та технологію NFC. Завдяки спеціальному додатку Mobile Print можна здійснювати друк, копіювання, сканування та надсилання факсів зі смартфона або планшета. Крім того, за допомогою bizhub C3120i документи та фотографії можна надсилати на друк безпосередньо з комп’ютера через Wi-Fi (стандартно) або через USB-порт (є на обох пристроях).

Панель управління, що кастомізується, для зручності можна перемістити у вертикальне положення. За допомогою вбудованої функції усунення перекошування користувачі можуть налаштувати зображення документів, зроблені ними на смартфон. Щоб забезпечити безпеку та конфіденційність, завдання друку можна захистити паролем і тимчасово зберегти в пам’яті МФУ (обсяг пам’яті — 512 Мб) для подальшого друку після введення пароля на сенсорній панелі.

БФП здатні друкувати зі швидкістю 31 стор. А4/хв. на матеріалах 60-176 г/м² з роздільною здатністю до 2400х600 dpi. Є можливість двобічного друку з макс. продуктивністю 19 стор. А4/хв.. Завдяки трьом рівням щільності тонера (світлий, світліший і найсвітліший) можна помітно скоротити його витрату.