Переобладнана Fujimi Inkjet Innovation Lab є частиною стратегії Epson щодо застосування рішень на основі друкувальних голівок на нових ринках та прискорення інновацій у процесах друку та виробництва клієнтів.

Лабораторія заново оснащено кольоровими струменевими принтерами прямого друку, а також обладнанням для проведення тестів з використанням струменевих друкувальних голівок Epson.

Струменеві друкувальні голівки Epson, що дотепер застосовувалися, в основному, для традиційного друку, також демонструють перспективи у нових галузях (електроніка та біодрук).

У лабораторію Fujimi Inkjet Innovation Lab встановлено струменеву машину для НДДКР з цими друкувальними голівками, а також цілу низку інших машин, приладів та інструментів для проведення пробного виробництва та оцінки. Струменеві системи усувають більшу частину відходів, пов’язаних із традиційними методами виробництва, і, як очікується, змінять спосіб виробництва компаній, що особливо важливо, враховуючи підвищену увагу до сталого розвитку.