Президент Ryobi MHI Graphic Technology Кацуші Хірокава виступив із привітанням: «Впродовж деякого часу ми працювали над різними проєктами та нагромаджували досвід друку на гофрованому картоні. Як піонери LED-UV друку, ми маємо великий досвід і працюємо для покращення та розвитку технології друку на гофрованому картоні G-flute». Друкарня Godo, яка придбала RMGT1020, в основному, виготовляє паковання для солодощів та подарунків. До впровадження RMGT1020 єдиною друкарською машиною, яка працювала в компанії, була п’ятифарбова УФ-друкарська машина іноземного виробника.

Президент друкарні Godo Гордо Татібана: «Після 15 років експлуатації старої машини вартість обслуговування почала зростати, тому ми думали про нову. Це був 2020 рік, коли розпочалася пандемія. Оскільки замовлення на паковання кондитерських виробів скоротилися, ми зосередилися на прямому друці на мікрогофрокартоні, тому що навіть під час пандемії COVID-19 був стабільний попит на харчове паковання, і в цьому регіоні було не так багато компаній, які могли б безпосередньо друкувати на гофрокартоні G-flute. Також наш вектор був пов’язаний з тим, що подальшу обробку та склеювання ми могли виконувати на існуючих машинах».

Середній наклад у Godo складає від 3000 до 5000 екземплярів. RMGT1020 може друкувати на гофрокартоні G-flute зі швидкістю 9000 арк./год., завдяки виготовленому на замовлення подавальному пристрою, що запобігає жолобленню аркушів.

Під час демонстрації машини було виконано два завдання з друку паковання тріадними кольорами та псевдотиском зі швидкістю 12000 аркушів на годину на крейдованому картоні та 9000 аркушів на годину на гофрокартоні. Під час друку на гофрокартоні спочатку відбувається видалення паперового пилу, потім виконується чотириколірний друк, і в шостій секції наноситься лак.

Всі матеріали, а також плашкові кольори та різноманітні лаки, можуть без будь-яких проблем використовуватися з LED-UV як з точки зору якості друку, так і ефективності сушіння. Машина підтримує широкий діапазон товщин паперу, від 0,04 до 1 мм.