Спільна розробка дає змогу створити паковання з БОПП для харчових продуктів із меншим викидом вуглецю. Поліпропілен широко використовується в виробництві гнучкого паковання завдяки своїй економічності та економії ресурсів. При використанні для форматів паковання, безпечних для харчових продуктів (пакети для салатів, свіжих продуктів і нарізаних овочів) захисні властивості ПП допомагають подовжити термін придатності, зберігаючи свіжість і мінімізуючи непотрібні харчові відходи.

Щоб знизити викиди CO₂ і допомогти вирішити проблему зміни клімату, переробники тепер можуть покладатися на поліолефіни Bornewables. Отримані виключно з потоків відходів і залишків, Bornewables є додатковими рішеннями, які пропонують такі ж експлуатаційні властивості, як і первинний ПП, але зі значно меншим викидом вуглецю. Переробники можуть використовувати Bornewables на наявному обладнанні без потреби інвестувати в нове. Нещодавно розроблену мономатеріальну плівку БОПП можна легко інтегрувати в потоки механічної переробки ПП, збільшуючи квоти переробки для гнучких форматів паковання.