F2 Origin включає нові сопла intercolor і tunnel для оптимізації ефективності та продуктивності сушарки GeniusDry, нову оптимізовану систему нанесення фарби GeniusFlow, а також повну інтеграцію GeniusPrint.

Конструкція машини забезпечує продуктивність не лише на середніх та довгих, а й на коротких накладах, де час переналагодження та кількість відходів є ключовими факторами.

GeniusDry пропонує ефективні міжсекційні та тунельні форсунки, які забезпечують високу продуктивність сушіння за меншого обсягу циркулюючого повітря. GeniusDry забезпечує більшу ефективність, скорочення рівня шуму. З верхньої платформи є доступ до тунелів та сушильних контурів для нескладного обслуговування.

GeniusFlow пропонує оптимізований контур подачі фарби та розчинника для скорочення їхніх витрат, єдину насосну систему для спрощення технічного обслуговування та скорочення витрати повітря, ракелі з легкою заміною та GeniusDoctoring для мінімального розтискування.

GeniusPrint забезпечує мінімум відходів та максимальну точність налаштування натисканням кнопки, меншу залежність від навичок оператора, а також швидку зміну накладів за рахунок мінімальних витрат часу.

У F2 Origin повністю інтегровані лінійні камери для роботи GeniusPrint і CingularReal2, а також покращену доступність відео з верхньої платформи. Нова машина Comexi F2 Origin випускатиметься в різних конфігураціях залежно від потреб клієнтів.