Низка великих фірм, які займаються виробництвом подібної продукції, вже підписали угоди про придбання перших машин. За останні десять років Barberán зарекомендувала себе як світовий лідер у виробництві високопродуктивних промислових друкарських машин для ринку гофродруку — лише у Північній Америці вона має 30 клієнтів.

У новому партнерстві поєдналися виробничий досвід Barberán зі знаннями Fujifilm у галузі інтеграції струменевого друку та чорнил, та великим досвідом роботи на ринку широкоформатного друку.

Для друку у новій машині використовуватимуться чорнила та ґрунтовка Fujifilm, розроблені на заводі в Бродстейрсі (Великобританія), що дасть змогу друкувати на різних підкладках, вкл. пластик та ДСП.

Девід Бертон, комерційний директор Fujifilm WFIJ HQ: «Ми ретельно обираємо наших партнерів, і Barberán не є винятком. Ми вели з перемовини більше двох років, оскільки Barberán має величезний досвід у галузі виробництва промислових друкарських машин, і ми побачили можливість для взаємовигідних стосунків. Вони вже мають продукт для однопрохідного друку, який добре зарекомендував себе в секторі гофрокартону, а у нас є досвід, щоб допомогти їм адаптувати його до вимог ринку вивісок та дисплеїв».

Еладіо Лерга, технічний директор Barberán: «Ми дуже раді представити нашу технологію на новому ринку. Вирішальне значення при цьому матиме великий досвід Fujifilm у сфері друку для вивісок та дисплеїв, а також її досвід у галузі хімії чорнил для струменевих принтерів та струменевих систем. Працюючи разом, ми можемо забезпечити швидкість і якість друку, а також адаптувати наші системи для роботи з набагато ширшим спектром носіїв і для задоволення різних вимог ринку в цьому секторі».