Одночасно впроваджуватиметься нове паковання для KitKat, яке на 80% складатиметься з переробленого пластику. Процес переходу на нове паковання розпочнеться у жовтні 2022 р. та завершиться до кінця 2024 року. Нове паковання для Quality Street розроблене у науково-дослідному центрі Nestle у Йорку, Великобританія.

Виробництво кондитерських виробів Quality Street, що представлені на ринку з 1936 р., знаходиться в сусідньому Галіфаксі. У 1988 р. компанія Nestle придбала тодішнього власника бренду Rowntree’s.

Одним із нововведень є спеціальне покриття паперу на рослинній основі, яке не перешкоджає процесу переробки. Перехід на папір, який уже розпочався, триватиме кілька місяців. Це означає, що до Різдва 2022 р. споживачі знайдуть суміш старого та нового паковання в коробках, пакетах, стаканчиках та баночках з Quality Street. Цукерка всередині залишиться незмінною.

Quality Street — другий бренд кондитерських виробів Nestle, який перейшов на паперове паковання після Smarties, який з 2021 р. перейшов на паперове паковання для всіх своїх кондитерських виробів по всьому світу.