Місткість 3-літрового чорнильного резервуару скорочує частотність дозаправок, що підвищує ефективність роботи. Крім того, вона дає змогу поповнювати запаси чорнил навіть у процесі друку, що ще більше скорочує час простоювання принтера, забезпечуючи його тривалішу роботу та значно підвищуючи продуктивність.

Також в цьому опціональному рішенні реалізовано функцію автоматичного перемішування білих чорнил і вбудовані датчики визначення ваги чорнил, що залишилися. Опцію 3-літрової подачі чорнила було представлено ​​на виставці Viscom Italia 2022 (13-15 жовтня).

Mimaki JFX600-2513 – це новий планшетний УФ-принтер з робочим полем 2,5×1,3 м, що за продуктивністю втричі перевершує модель JFX500. Швидкість друку — до 200 м²/год забезпечується 16 промисловими друкувальними голівками. Блок голівок підіймається на велику в порівнянні з моделями JFX500 та JFX200 висоту, що дає змогу задруковувати матеріали завт. до 60 мм. Для забезпечення макс. універсальності використання для принтера JFX600-2513 передбачено чотири серії чорнил.

Шестиколірна конфігурація CMYK+LcLm забезпечує яскраві, насичені кольори, що ідеально підходять для друку як зовнішньої, так і інтер’єрної рекламної графіки. Чорнильна палітра може бути доповнена білими чорнилами для робіт на прозорих та кольорових носіях, а також лаком для створення поверхневих спецефектів.

У JFX600-2513 реалізовано інноваційну функцію 2.5D Texture Maker, що дає змогу в автоматичному режимі створювати багатошарові рельєфні відбитки з виключно плавними перепадами висоти. Для друку на складних матеріалах (акрил, скло та метали) у принтері JFX600-2513 можна використовувати праймер автоматичного нанесення.