«AV Flexologic пишається тим, що стала партнером технології BOBST SmartGPS. Поєднання провідної технології автоматизації друкарських машин із найшвидшими та точнішими монтувальниками флексографічних пластин — це ще один крок уперед на шляху до більш ощадливого, безвідходного та оптимізованого друкарського робочого процесу. Від цього партнерства виграють усі, але найголовніше – флексографічні друкарні, наші спільні клієнти», – каже директор AV Flexologic Мартін Оттен.

Система smartGPS, що пропонує компанія Bobst, допомагає друкарням автоматизувати процес запуску друку та мінімізувати відходи, генеруючи всі налаштування друку на етапі встановлення друкарської форми.

Партнерство компаній почалося з інтеграції з автоматичною монтажною машиною SAMM 2.0, яка буде представлена ​​на дні відчинених дверей Bobst, який пройде під час K-show 2022. Потім SmartGPS буде інтегрована в повний асортимент машин для монтажу флексографічних пластин AV Flexologic — MOM, SAMM 2. FAMM 3.0 та RoboCELL.

«Ми раді партнерству з AV Flexologic, і це рішення відповідає постійному оновленню технології smartGPS від моменту її появи в 2008 році. Ми впевнені, що інтеграція обох технологій означатиме ще більший час роботи друкарської машини, меншу кількість відходів та більш високу якість результатів друку», — стверджує Марк Макіналті, керуючий директор Bobst Bielefeld GmbH.

Компанії впевнені, що додавання системи GPS до машин для монтажу друкарських форм AV Flexologic сприяє безвідходному раціоналізованому робочому процесу, скороченню часу переналагодження та простоювання друкарської машини.