Проблемам додання програмних рішень до інвестицій в ефективний друкарський процес буде присвячена серія з трьох навчальних вебінарів, які відбудуться у жовтні, листопаді та грудні. На них буде розказано, як поліграфічні підприємства можуть оптимізувати робочі процеси та покращити автоматизацію. Для підтримки вебінарів будуть доступні шість інформативних електронних посібників з різних етапів робочих процесів.

Теми майбутніх вебінарів:

20 жовтня. Вебінар №1: «Екосистема: важливість безперебійної передачі на кожному з п’яти етапів виробництва друкованої продукції — введення, управління, підготовка, виробництво, висновок — підвищення рентабельності». 1

7 листопада. Вебінар №2: «Введення — управління — підготовка» (роль ефективних комплексних рішень під час прийому замовлень на друк).

7 грудня. Вебінар №3: «Виробництво – від початку до кінця» (економія часу та коштів за рахунок мінімізації використання матеріалів та максимального використання ресурсів друкарні, а також скорочення часу виробництва).

На вебінарах будуть представлені ідеї, рекомендації та передовий досвід незалежних експертів Ральфа Шльоцера, аналітика поліграфії з 30-річним досвідом, Герта Франсена, менеджера з технологій корпоративного маркетингу в Unifiedpost Group, та Арндта Ешенлора, ветерана поліграфічної галузі та засновника консультаційної компанії Escon з електронної комерції.