Напрямок рішень для друку компанії Epson надає продукти та послуги на основі струменевої технології Micro Piezo клієнтам на ринках офісного, домашнього, комерційного та промислового друку. Згідно з прогнозами, світовий попит на ринках офісних та домашніх струменевих принтерів продовжуватиме зростати у середньостроковій та довгостроковій перспективі.

Новий завод планується побудувати поряд з існуючим, і використовуватиметься він для виробництва та складання струменевих друкувальних голівок. Інвестиційний план забезпечить Epson достатніми виробничими площами для задоволення прогнозованого зростання попиту. Це також дозволить Epson зміцнити лінійку продукції і розширити продаж друкувальних голівок третім компаніям, щоб збільшити постачання струменевих принтерів, оснащених сучасними головками PrecisionCore MicroTFP.

Akita Epson тісно співпрацює з іншими науково-дослідними майданчиками Epson. Будівельні роботи на новому заводі розпочнуться у листопаді 2022 р. та мають бути завершені у грудні 2023 року. Ці інвестиції приблизно втричі збільшать поточні виробничі потужності Akita Epson щодо випуску друкувальних голівок.