Заснована 30 років тому Collazo починала як комерційна друкарня. Потім до спектру послуг додалися широкоформатний цифровий друк та власний відділ дизайну POP-дисплеїв. Також Collazo вийшла на ринок паковання, придбавши флексодрукарню. Паковання з гофрованого картону стало важливою сферою зростання, яку компанія підтримала придбанням гофроагрегату, здатного виробляти 5-шарову продукцію.

Тепер, друкуючи високоякісне паковання та дисплеї на принтері Nozomi C18000 Plus, який буде встановлено цього місяця, власник групи Крістіан Коллазо розраховує замінити майже весь офсетний друк більш ефективним цифровим виробництвом.

«Кілька років тому у нас було три офсетні машини, — сказав Коллазо. — Потім ми продали їх та почали замовляти потрібні нам для виробництва паковання обсяги на стороні. Наразі ми очікуємо, що Nozomi дасть нам змогу повернути 90% цих обсягів на власне виробництво.

Ми вважаємо, що Nozomi C18000 Plus дозволить нам подвоїти можливості, порівняно з тим, що ми виробляли за допомогою офсету. Крім того, ми зможемо запропонувати клієнтам кращу ціну та більш швидкий час виробництва».

Collazo використовує білий лайнер для більшої частини своїх робіт. Порівнявши Nozomi C18000 Plus з іншими принтерами, компанія вирішила, що УФ-принтер EFI забезпечує більш високу якість, ніж інші однопрохідні продукти для струменевого друку на водній основі.