Ricoh Pro Z75 розроблена експертами Ricoh з нуля. Компанія стверджує, що «зображення офсетної якості досягаються за допомогою власних друкувальних голівок Ricoh, водорозчинних чорнил та технології друку з динамічним розміром крапель». Сучасний цифровий інтерфейс розроблений разом із EFI.

Компанія також повідомляє про розширену кольорову гамму, що перевершує офсет і підтримку носіїв щільністю від 60 до 400 г/м² для паковання, дисплеїв, прямої поштової розсилки, плакатів та іншої поліграфічної продукції. П’єзоголівки Ricoh, завдяки конструкції з неїржавіючої сталі та автоматичному очищенню між роботами, розраховані на тривалий термін служби.

Розроблена міжнародною командою інженерів система сушіння забезпечує друк як на крейдованому, так і на офсетному папері. І Ricoh заявляє, що після друку можна одразу переходити до фінішної обробки відбитків. Також на виставці буде показано низку інших струменевих принтерів компанії, у т.ч. текстильні принтери Ricoh Ri2000 та Ri100, та планшетний струменевий УФ-принтер Ricoh Pro TF6251 з макс. площею друку 2500×1300 мм та макс. швидкістю 116 м².