Digiflex — це рішення «все в одному», що включає інтеграцію процесів затвердіння, реєстрації друку, обробки коронним розрядом, контролю натягу та системи відеоконтролю.

ЦДМ Comexi Digiflex дає змогу робити цифровий друк змінних даних (змінні коди Datamatrix, QR-коди, зображення, штрих-коди та інше маркування). У Comexi Digiflex використовують фарби з низьким ступенем міграції, які підходять для друку на харчовому пакованні. Вони демонструють чудові результати щодо тестів на якість (стрічка, етанол та подряпини).

Машина забезпечує можливість двобічного друку, а також друк на попередньо задрукованому матеріалі. Вона може досягати макс. швидкості 220 м/хв. Comexi Digiflex забезпечує високу якість друку з роздільною здатністю до 1200×1200 dpi, мін. розмір коду 8×8 мм. Ширина друку – 1250 мм, швидкість – до 220 м/хв.

«Компанія Comexi є лідером у сфері екологічних рішень для друку та конвертування пластикового та паперового паковання. Наша мета – надавати продукти та послуги, які допомагають конвертерам пропонувати своїм клієнтам рішення з доданою вартістю», – пояснює комерційний директор Comexi Енрік Каррера.