Альберт Тан з BST сказав, що як ключовий постачальник MPS, компанія BST була рада взяти участь у семінарі. «Дуже важко вийти на ринок широкорулонного глибокого та флексографічного друку на плівці з альтернативним вузькорулонним рішенням; продемонстрована машина EF-530 показує, що цю прірву можна подолати».

«Друкарні стикаються з браком кваліфікованої робочої сили, скороченням накладів і зменшенням розмірів замовлень, — сказав Атце Босма, генеральний директор компанії MPS. — Під час демонстрації друкарської машини EF-530 наші гості змогли переконатися у простоті управління, високій автоматизації та продуктивності, а також у високій якості друку».

Партнерами заходу стали Apex International, Böttcher, BST, CGS ORIS, DIC, Esko, Flexo Wash, Martin Automatic, Miraclon, Press Systems (GEW), TESA, Univacco, UPM Raflatac, Fedrigoni. «У гостей була можливість поставити питання галузевим партнерам і на власні очі переконатися в тому, що друк гнучкого паковання, зокрема пакетів і термозбіжних рукавів, є перспективним для вузькорулонного флексографічного друку», — сказав Тім Клаппе, керуючий директор компанії MPS в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.