Підприємства спеціалізуватимуться не лише на пакованні з макулатури, що переробляється, але й на потребах ринку в рішеннях, що замінюють пластик. Зростання попиту пов’язане з ефективністю гофропаковання: скорочення товщини паковання лише на 1 мм може допомогти вмістити у вантажівці на 15–20% більше продукції.

«Вся наша діяльність зосереджена на стійких пакувальних рішеннях. Це означає, що ми виготовляємо коробки та інші види паковання лише з натуральної сировини», - заявив президент DS Smith Майлз Робертс.

Підприємства зосередяться на випуску паковання для FMCG, промислового сектору та онлайн-продажів, які значно зросли за останні роки. Зокрема, у Німеччині за два десятиліття з 2000 по 2020 р. обсяг виробництва гофропаковання зріс на 60%. При цьому 73% продукції, виготовленої на основі гофрокартону, виробляється з використанням друку, і понад 35% загального обсягу становить багатошаровий гофрокартон. Частка перероблених матеріалів, що використовуються в гофровиробництві, також планомірно зростає і нині становить понад 80%.

Автоматизовані вертикальні склади в Кастельфранко-Емілія автоматично взаємодіятимуть з машинами на заводі, а опалення та кондиціювання повітря здійснюватиметься за допомогою геотермальної системи, яка бере воду з підземної свердловини глибиною 90 метрів.

Підприємство задовольнятиме попит на інноваційні та екологічні пакувальні рішення на території Італії та Південної Європи. У Бельчатові також будуть впроваджені технології доповненої реальності, які допомагають клієнтам та експертам DS Smith візуалізувати та спільно розробляти нові стійкі пакувальні рішення, що на 88% складаються з переробленого паперу.