PS PrintService пропонує декорування і обробку металевих листів, в основному для використання у виробництві пробок і алюмінієвих гвинтових кришок. Вона також друкує різні дизайни для паковання харчових продуктів усіх видів, а також бляшанок для косметичної продукції.

PS PrintService обрала MetalStar 4 через її автоматизацію. Конфігурація включає повністю автоматичну систему зміни форм, здатну замінити всі шість формних пластин лише за 2,5 хвилини. Управління процесом здійснюється з консолі ErgoTronic. Система промивання CleanTronic Synchro разом із системою одночасного промивання валиків DriveTronic дає змогу повністю автоматично та паралельно здійснювати змивку у всіх секціях.

PS PrintService обрала штабелер з динамічним верхнім вакуумним листовим гальмом. За допомогою цієї системи готові листи викидаються у перший ящик, а повні палети відводяться убік за допомогою ланцюгового конвеєра. Друга скринька штабелера може використовуватися як для викиду бракованих аркушів, виявлених системами контролю з відеокамерами, так і для збирання гарних аркушів, за потреби. Третій короб збирає добрі листи і може використовуватися спільно з другим коробом.

Друкарська машина була виготовлена ​​на замовлення PS PrintService, при цьому консоль оператора зміщена у бік приводу, щоб консолі нової лінії та існуючої MetalStar 2 можна було встановити з одного боку для максимальної зручності. Крім того, система вимірювання та контролю кольору DensiTronic, яка може автоматично коригувати колір у процесі виробництва, налаштована для використання на обох лініях. Також до фарбового апарату MetalStar 4 додано систему відведення фарбового туману.

Крістель Раух, керуючий директор PS PrintService: «Я в захваті! Вона друкує за тими ж принципами, що і наша перша машина, а саме офсетним способом, і я сподіваюся, що це те, що залишиться з нами на довгі роки. Зрештою, офсет — це процес, у якому ви все ще можете відчути, що насправді означає друк».

Даніель Саффнер, менеджер друкарні PS PrintService: «MetalStar 4 полегшує роботу друкарів! Зміна пластин, промивання валиків, регулювання та час реакції — все стало набагато швидше. Підготовка майбутніх робіт за допомогою LogoTronic займає менше часу і вони відразу ж готові до виклику. Я можу управляти всім за допомогою нової консолі. Нова система — це величезний крок уперед у порівнянні зі старою лінією».