Перший елемент є запатентованою оболонкою зі 100% крафт-паперу, яка обертається навколо пляшок і надійно утримує їх. Виготовлений з Advantage SpringPack Plus він має високу міцність на розтягування і може витримувати достатню вагу, щоб зв’язати та стабілізувати пляшки під час транспортування.

Другий елемент – гофрована кліпса, яка утримує пляшки на шийці. Додаткова вбудована ручка дає змогу легко переносити зв’язку пляшок. Просте відокремлення окремих пляшок від паковання покупцем або персоналом роздрібної торгівлі підвищує зручність конструкції. За допомогою Hug&Hold Mondi першою пропонує повну концепцію: міцне та стабільне рішення, виготовлене з відновлюваних та повністю перероблених матеріалів для потоків паперових відходів по всій Європі.

Команда працювала з Krones, глобальним фахівцем в галузі технологій автоматизації паковання, щоб переконатися, що Hug&Hold може упаковувати пляшки в повністю автоматизованому процесі за допомогою новітніх машин Krones. Крім того, Krones пропонує варіанти модернізації існуючого обладнання, що дає змогу легко перейти на Hug&Hold як стійку альтернативу.

Сільвія Ханзелова, директор з продажу спеціального крафт-паперу в Mondi: «Ми змогли розробити повністю паперове рішення з мінімальним використанням матеріалу. Після ретельного тестування спільно з Krones та світовим брендом напоїв Hug&Hold було підтверджено з погляду працездатності та життєздатності».

«Еволюція вторинного транспортного паковання — це саме те, що потрібне світовій індустрії напоїв, оскільки вона дивиться у майбутнє. Стійка, функціональна і повністю автоматизована альтернатива пластиковій термозбіжній плівці означає, що власники брендів можуть безпечно перейти на паперове паковання, що переробляється, без будь-якого ризику для свого продукту або логістики», — додає Тарік Аніба, директор з продажу та маркетингу гофрованих рішень у Mondi.

Наразі Hug&Hold доступний для ПЕТ-пляшок об’ємом від 0,5 л до 1,5 л в пакованнях по шість або чотири штуки. Рішення було представлене на стенді Krones у залі B6 на виставці Drinktec у Мюнхені (Німеччина), яка відбулася з 12 по 16 вересня 2022 року.