Можливість термозварювання спрощує процес переробки та скорочує виробничий процес. Папір відповідає вимогам FDA та BfR та безпечний для прямого контакту з харчовими продуктами. Крім того, UPM Confidio Pro забезпечує чудові результати друку з більш чіткими та яскравими кольорами.

«Термозварюваність була головним пріоритетом для наших клієнтів, і наша мета полягала в тому, щоб надати їм високоякісні рішення, придатні для вторинної переробки», — розповідає Янне Варвемаа, директор з продуктів та технологій UPM Specialty Papers.

Під час розробки продукту UPM Specialty Papers розширила співпрацю з провідною фінською компанією з виробництва продуктів харчування та хлібобулочних виробів Fazer.

«Ми ретельно протестували UPM Confidio і були вражені тим, наскільки добре він захищає та зберігає високу якість харчового продукту до закінчення терміну придатності. Матеріал відрізняється високою якістю та простотою використання в пакувальних процесах. Скорочення відходів копалин важливо як для команди Fazer, так і для багатьох споживачів», — аналізує Пійа Сойнінен-Тенгвалл, директор з розробки паковання Fazer.