Віце-президент з маркетингу Xeikon Філіп Вейманс зазначив, що наразі левову частку цифрового ринку займають друкарські машини, що працюють окремо від післядрукарських пристроїв. І щоб збільшити потенційне зростання цифрового друку, потрібні нові рішення — гібриди, які дають змогу отримувати готову етикетку за один прогін, за винятком проміжних виробничих етапів, скорочуючи відходи та час на приладку та відкриваючи нові бізнес-можливості.

Друга новинка, про яку оголошено на прес-конференції, – серія фарб PantherCure LED для струменевих машин Panther. «Ми вже постачаємо світлодіодні УФ-фарби для лінійки Xeikon Jetrion, – сказав Філіп, – тому фарби UV-LED були наступним логічним кроком для розвитку технології Panther. Минулого року ми представили нове покоління машин і тепер знову підтверджуємо нашу відданість ринку етикетки та УФ-струменевого друку».

Фарби доступні для свіжих машин Xeikon PX3300 і Xeikon PX2200 з жовтня 2022 р., а з 2023 р. поточні клієнти попередніх моделей машин Panther (Xeikon PX3000 і PX2000) зможуть зробити апгрейд.