iCE Stitchliner Mark V можна інтегрувати з рулонною цифровою друкарською машиною або окремою рулонною розмоткою з функцією різання матеріалу на аркуші перед подачею на брошурування. Також можлива листова подача.

Макс. формат листа на вході в лінію становить 508x356 мм у портретній орієнтації та 610х267 мм у альбомній. Макс.й післяобрізний формат готового виробу – 352x252 мм (портретна орієнтація) або 263x303 мм (альбомна).

Швидкість роботи нової лінії – до 6000 брошур/год. Брошурувальна лінія iCE Stitchliner Mark V має високий рівень автоматизації, що дає змогу використовувати її для випуску продукції «на вимогу». Вона може інтегруватися в JDF-сумісний робочий потік друкарні або зчитувати надруковані штрих-коди з наступним автоматичним налаштуванням на наклад.

Також виробник забезпечив сумісність iCE Stitchliner Mark V з хмарною платформою Horizon iCE LiNK, яка дає змогу оператору в режимі реального часу отримати інформацію про роботу обладнання, рекомендації щодо підвищення продуктивності, повідомлення про планове технічне обслуговування та ін.