Якість індійських машин для виготовлення етикетки загалом покращилася, а місцевий сервіс та конкурентоспроможні ціни роблять їх привабливими для тих виробників етикеток, які раніше купували вузькокрулонні флексографські преси виключно у європейських, американських та японських виробників.

Чотири перераховані виробники, зокрема, Multitec, окрім постачань на внутрішній ринок торік експортували низку вузькорулонних машин. Індійські виробники флексографічних друкарських машин відзначають зростання попиту своє обладнання За словами одного з ветеранів галузі, флексомашини місцевого виробництва продаються в Індії за дуже конкурентними цінами, але виробники не виживуть, якщо не буде експорту машин.

Хоча Індія є добрим ринком для етикеткових машин, але експорт є ключовим фактором зростання індійських виробників етикеточних пресів. Окремо можна згадати й індійський завод Nilpeter поблизу Ченнаї, який в основному виробляє машини на експорт. Торік компанія поставила кілька машин та на індійський ринок.

Поточний рік, розраховують індійські виробники, принесе подальше зростання кількості інсталяцій флексографічного обладнання на 25-30%. При цьому чотири індійські виробники вузькорулонних флексомашин планують збільшити кількість інсталяцій в країні приблизно на 50% порівняно з попереднім роком.