Керуючий callas software Дітріх фон Зеггерн пояснив: «Цього року PDF Days Europe є ідеальним моментом для презентації цього великого оновлення pdfToolbox. Бажаючі зможуть дізнатися все про поточні розробки та тенденції, пов’язані з Portable Document Format, а також про те, що нового з’явилося у pdfToolbox 14».

Новий реліз флагманського продукту callas software включає низку нових опцій для друку змінних даних, оптимізоване перетворення кольору, більше можливостей використання JavaScript для динамічної генерації перевірок і виправлень, спуску макетів на лист і багато іншого. Для друку продукції з персоналізацією потрібні не лише високошвидкісні друкарські машини, але й певні вимоги до PDF-файлів, що роздруковуються. По суті вони мають бути оброблені (скопійовані) так швидко, як самі машини можуть друкувати.

Важливу роль цьому процесі відіграють «внутрішні якості» PDF-файлів. Про це та багато іншого фахівці компанії розкажуть на конференції PDF Days Europe, де компанія проведе три презентації:

  • Акаш Чоудхарі (callas software) розповість про свій досвід і приведе докази на користь переходу на PDF/A-2 або PDF/A-4;
  • Девід ван Дріше, технічний директор компанії Four Pees та виконавчий директор робочої групи Ghent Workgroup, обговорить специфікації GWG-2022 та їхній вплив на дизайнерів, друкарні та постачальників ПЗ;
  • Дітріх фон Сеггерн проведе презентацію з друку змінних даних — зосередиться на проблемах, пов’язаних зі створенням та обробкою персональних PDF-файлів.

14 вересня відбудеться прем’єрна вистава pdfToolbox 14.