Журі особливо відзначило ідеальне приведення друку й дуже чітку графіку, незважаючи на не досить просту для друку основу, не дуже плоску і дуже поглинаючу.

У компанії також є і друга машина від Gopfert тієї ж конфігурації та оснащена тим же анілоксом, що й перша, але 7-фарбова. Як розповідають власники Scatolificio Ceriana брати Барікелло, багато клієнтів, особливо у винному секторі, що традиційно звикли до якості офсетного друку, тепер запитують флексографічний друк для своїх коробок, що відображає досягнутий рівень якості Scatolificio Ceriana.

Незважаючи на те, що вартість флексографічних пластин вища, ніж офсетних, за великих накладів або партіях, що повторюються, флексодрук стає конкурентоспроможним вже починаючи з 5000 штук. Визнання якості друку Scatolificio Ceriana є результатом співробітництва друкарні з препрес-бюро Carminati & Guizzardi та постачальником технологічних комплексних рішень для флексодруку Xsys.

«Однією з наших сильних сторін є надійність наших коробок, розроблених та виготовлених з великою увагою на кожному етапі, не лише під час друку та конвертування, а й з урахуванням подальших пакувальних операцій на території замовника, де автоматичні машини ніколи не мають зупинятися, — каже Джованні Барікелло. — Це визнано ринком, де ціна коробки не стає єдиним визначальним фактором у виборі. Ми багато років співпрацюємо з сервісною службою Carminati & Guizzardi і дуже задоволені. Вони дуже активні у своїх дослідженнях і, на нашу думку, не мають собі рівних у високоякісних роботах. Разом ми провели і продовжуватимемо робити численні тести друку, щоб удосконалити налаштування систем друку на наших машинах». Комплекс Carminati & Guizzardi одночасно обробляє до 14 форм. Нова машина Xsys ThermoFlexX WDLS 80 Catena для промивання та фінішної обробки флексофотополімерів, характеризується інноваційною системою очищення мікрокомірок пластин, яка забезпечує більш чіткий, чистий та якісний друк.

«Xsys є глобальним постачальником для всіх секторів паковання, від гнучкого до картонного, і є єдиним гравцем у світі, який виготовляє як пластини, так і системи для виробництва фотополімерів, — зазначає Барікелло. — ThermoflexX Catena WDLS, що складається з мийної машини, печі, фінішної обробки та укладача, є інтегрованим комплексом для виконання різних етапів процесу виробництва флексографічних пластин».