Нове картонне паковання сертифіковане FSC і повністю придатне для вторинної переробки, виготовлене з мінімум 70% перероблених волокон, тому його можна легко переробляти.

Нове паковання Ariel інтуїтивно зрозуміле для дорослих завдяки ергономічній системі відкриття за допомогою 2 кнопок. Компанія розробила чіткі та розбірливі інструкції щодо відкриття, розміщені у верхній частині паковання, щоб гарантувати, що коробку легко та зручно відкривати всім, у т.ч. людям із вадами спритності, зору та/або когнітивними вадами.

Коробка Ariel ECOCLIC® також містить дві новаторські функції, розташовані на верхній панелі, щоб допомогти людям із вадами зору: тактильний маркер і технологію NaviLens.

Тактильний маркер у верхній частині коробки, у правому куті, розроблено Ariel, щоб допомогти сліпим споживачам розпізнати, що це за продукт.

Поруч з маркером — QR-код Navilens (його можна відсканувати за допомогою програми NaviLens), який веде на аудіоопис продукту, а також на великий і читабельний текст на телефоні, щоб допомогти зрозуміти, що це за продукт.