Liberty Coca-Cola Beverages, розливник Coca-Cola, використовує технологію KeelClip для покращення сталого розвитку в усьому дистрибуторському секторі. Встановлення обладнання KeelClip 1600 означає, що екологічне пакувальне рішення на основі волокон можна постачати на ринки Нью-Йорка, Коннектикуту, Нью-Джерсі, Філадельфії та Делавера. Цей перехід дасть змогу вилучити з ланцюга постачань 75 тис. фунтів пластикового паковання на рік для приблизно 3,1 мільйона ящиків.

«Liberty Coca-Cola Beverages рада бути першим партнером Graphic Packaging у Сполучених Штатах, який запровадить цю інноваційну систему паковання, — сказав Пол Малліган, співвласник Liberty Coca-Cola Beverages. — Ми прагнемо виробляти екологічно чисті продукти на наших територіях. Ми знаємо, що найцінніші зміни для зменшення кількості пластикових відходів відбуваються, коли розливники та виробники паковання працюють у партнерстві, і ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Graphic Packaging над цим екологічним пакованням».

Брет Арнон, віце-президент з комерційних операцій і паковання напоїв, Graphic Packaging: «Ми раді співпрацювати з Liberty Coca-Cola Beverages, оскільки продовжуємо розгортати технологію KeelClip по всьому світу. Ця технологія мала неймовірний успіх у будь-якому місці, де її використовували, вигравши 10 галузевих нагород і ставши золотим стандартом для мультипаковань для банок у понад 20 країнах. Найважливіше те, що це допомагає нашим комерційним партнерам зменшити залежність від пластику для більш сталого майбутнього».