Підприємство в Італії припинило виробництво на початку цього року. Впродовж багатьох років компанія постачала асептичне картонне паковання гравцям індустрії рідких харчових продуктів у Європі, на Близькому Сході та у Північній та Південній Америці. Віктор Лі, директор з міжнародного бізнесу компанії Greatview: «Це придбання свідчить про наше прагнення розширити міжнародний бізнес та посилити проникнення до нових та існуючих клієнтів. Воно також дасть нам змогу бути ще ближчими до наших клієнтів у регіоні. Це допоможе ще більше підвищити безпеку ланцюжка постачань та зміцнити наші позиції як надійного та перевіреного партнера для наших клієнтів у галузі виробництва рідких молочних та негазованих напоїв».

Alternapak Europe постачає асептичне паковання у рулонах з 2006 року. Основним акціонером Alternapak була Frapag Beteiligungsholding AG, австрійська компанія з довгостроковими інвестиціями у паперову та пакувальну галузь.

Головний офіс Alternapak Europe з продажу та підтримки клієнтів знаходиться в Неймегені, Нідерланди, Центр технічних розробок Alternapak — в Ліллі (Франція). Виробництво здійснюється на підприємстві зі спеціальним обладнанням для продуктів Alternapak неподалік Віченці в Північній Італії.

Greatview Aseptic Packaging – міжнародна публічна компанія, що постачає товари та послуги для виробництва асептичних рідких харчових продуктів за допомогою економічних картонних пакувальних матеріалів, розливальних машин та запасних частин. Має штаб-квартири у Китаї та Швейцарії. У Greatview працює понад 1600 осіб в Азії, Європі, Північній та Південній Америці, Африці, на Близькому Сході та в Океанії, щорічно виробляючи та продаючи понад 10 млрд картонних коробок.