Вже за кілька років після свого заснування компанія Voith виробляла папір, використовуючи такі інновації, як подрібнювач деревини. Розвиток, інновації та інтернаціоналізація компанії тривали впродовж усього 20 століття. Такі інновації, як циклоротор Voith-Schneider Propeller, турбіна Каплана для гідроелектростанцій, розробка та впровадження гідротрансмісії Феттінгера та процесу зневоднення, які дали змогу більш ефективно використовувати макулатуру у виробництві паперу, нерозривно пов’язані з ім’ям Voith. Voith святкує 155-річчя

Згодом Voith перетворилася на корпорацію з трьома підрозділами: Voith Hydro, Voith Paper та Voith Turbo, та постійно працює над інноваціями, спрямованими на покращення екологічних показників, підвищення ефективності та зниження викидів CO₂. Компанія має у розпорядженні широкий спектр технологічних рішень і послуг, що дають змогу знизити викиди парникових газів по всьому ланцюжку поставок замовника:

  • Voith Hydro як постачальник гідроенергетичних технологій в галузі відновлюваних джерел енергії;
  • Voith Paper як піонер у паперовій та пакувальній промисловості в галузі відновлюваних ресурсів та циркулярної економіки;
  • Voith Turbo як фахівець у галузі інтелектуальних приводних систем.

Упродовж багатьох років Voith підтримує численні проєкти та ініціативи у галузях освіти та навчання, науки та досліджень, соціального забезпечення, спорта та культури. Компанія надає підтримку дітям, підліткам, молоді і тим, хто перебуває в соціально несприятливому становищі.

У цей ювілейний рік компанія Voith запустила нову програму фінансування VoithCares, в рамках якої надається фінансова підтримка 50 соціальним проєктам у всьому світі.