Наголошується одразу три його переваги: ​​легкість розгортання на робочих місцях, простота освоєння та можливість одночасної спільної роботи з ним великої кількості користувачів, незалежно від місця перебування.

Основна мета розробки пакету Cape Pack Cloud 22.07 – покращення методів роботи та оптимізації логістичних процесів. Пакет має всі переваги модульного рішення, але не потребує інсталяції на комп’ютері, надає вдосконалені інтуїтивні робочі інструменти для роботи і, що найважливіше, можливість зберігати інформацію та отримувати доступ до неї з будь-якого місця і в будь-який час.

Функціонал ПЗ дає змогу визначити оптимальний спосіб паковання товару, виключивши «транспортування повітря» в коробках і, відповідно, скоротити їхню кількість, оптимізувати розміри та розміщення на палеті, розрахувати навантаження на палети та, після визначення потрібної кількості, обчислити підсумкову вагу вантажного контейнера, надавши змогу постачальнику товару оптимізувати параметри вантажу під час його транспортування.

Серед доступних функцій:

  • можливість створювати нові конфігурації паковань;
  • збереження в пам’яті типові конфігурації палет;
  • аналіз компресійної міцності паковань та самих палет;
  • підбір відповідного за параметрами міцності пакувального матеріалу;
  • оптимізація використання простору палети та вантажного контейнера.

Esko випустила хмарну версію програмного пакета Cape Pack ПЗ, встановлення якого базується на умовах хмарної моделі надання послуг SaaS (Software as a Service), де-факто, є новим поколінням систем для розробки пакувальних рішень і вперше дає змогу на базі хмарної платформи оперативно отримати готове рішення для транспортування товару після введення початкових вихідних даних.

Не менш важливий момент — можливість спільної роботи нового пакету з функціоналом системи проєктування паковання ArtiosCAD, що дає змогу ще більше прискорити процедуру розрахунку оптимального варіанта транспортування товару.