Машина із шириною друку 340 мм, макс. роздільною здатністю 1200×1200 dpi та макс. швидкістю 70 м/хв.. (1428 м²/год.) працює за колірною схемою CMYK + White. Повідомляється про використання струменевих чорнил, розроблених Heidelberg. Заявлений ступінь непрозорості білого – 85%.

Автоматична ультразвукова система очищення друкувальних голівок забезпечує якість друку та мінімізує кількість операцій ручного чищення. Блок подачі чорнил, що знаходиться на передній стороні машини, безпосередньо перед оператором, дозволяє робити заміну фарбових блоків дуже швидко, не зупиняючи друк.

Вбудована фірмова система відеоконтролю відповідає за високу якість друку на всіх швидкостях та на широкому діапазоні матеріалів. Серед її функцій:

  • оперативне коригування колірного приведення;
  • фіксація дефектів друку;
  • запуск системи компенсації сопел, що забилися, виходячи з поточного аналізу друкованих контрольних шкал;
  • автоматичне коригування відхилень оптичної щільності, що усуває ефект кольорової веселки на зображенні.

Алгоритми автоматичної компенсації сопел, що забилися, у свою чергу, усувають полошення, запобігають появі на відбитках білих смуг.

Не менш важливим елементом автоматизації є наявність датчиків місць склеювання полотна, які допомагають виключити похибки роботи друкувальних голівок, результатом яких можуть стати помилки кольорового суміщення та зниження швидкості друку. Вбудована система управління Gallus One, що базується на хмарній технології й віддаленій діагностиці стану ЦДМ, забезпечує негайне реагування на несправності, дозволяючи мінімізувати простої, ефективно виробляти технічне обслуговування. Плюсом при розробці Gallus One стало вдале поєднання досвіду використання струменевого модуля в машині Labelfire 340 та рішень, що базуються на модульній апаратній платформі систем Labelmaster.

Управління Gallus One здійснюється за допомогою Heidelberg Prinect, який відповідає за керування всім технологічним процесом, починаючи від створення колірних профілів машини та закінчуючи запобіжним розрахунком витрат чорнил для кожної роботи. Додаткову гнучкість забезпечує сумісність Prinect із системами автоматичного управління інших компаній, а це означає, що Gallus One може бути успішно інтегрований у вже існуючі виробничі схеми.