Від моменту утворення у 2013 р., завдяки серії злиттів та поглинань, а також інвестиціям у науково-дослідні, виробничі та сервісні можливості, Archroma створила комплексний портфель рішень для задоволення потреб текстильної промисловості.

Archroma та Textile Effects є володарями численних нагород за постачання стійких систем та рішень у галузі барвників та хімікатів.

Баррі Сіадат, співзасновник SK Capital Partners та голова ради директорів Archroma: «Я в захваті від об’єднання Huntsman Textile Effects та Archroma. Нарешті ми здійснили мрію — об’єднали технології, продукти та можливості піонерів текстильної промисловості (Ciba, Sandoz, Hoechst та BASF) у сучасне та згуртоване підприємство, орієнтоване на створення інноваційних та стійких систем та рішень для задоволення мінливих потреб сучасної текстильної промисловості».

За останні дванадцять місяців (до 30 червня 2022 р.), підрозділ Textile Effects повідомив про продаж у розмірі $772 млн. Archroma — глобальний диверсифікований виробник та постачальник спеціальних хімікатів, що обслуговує ринки текстилю, паковання та паперу, а також покриттів, клеїв та герметиків. Компанія постачає продукцію у понад сотню країн, її 2800 співробітників працюють на 25 виробничих майданчиках у 31 країні.