Низка інтелектуальних алгоритмів Tilia Labs для компонування, оцінки та планування спусків доповнює існуючий набір програмного забезпечення Esko, і обидві компанії спільно працюватимуть над створенням інтегрованих рішень наступного покоління. 

«Конвертери зазнають тиск, що потребує збільшення обсягів робіт за менших накладів, — зазначив Маттіас Бистрем, віце-президент і виконавчий директор групи з ідентифікації продукції американської корпорації Danaher, яка володіє Esko. — Це придбання демонструє наше прагнення надавати інтегровані програмні та апаратні рішення, які пришвидшують процес виходу ринку товарів у споживчому пакованні».

Маттіас Бистрем також пояснив, що це придбання підкреслює прагнення Esko надавати інструменти для зв’язку між брендами та конвертерами: «Для наших клієнтів, які продовжують шлях цифрової трансформації, інтеграція цих інструментів нового покоління означає, що підприємства зможуть більш ефективно оцифровувати та автоматизувати процеси, отримуючи операційні переваги».