«Epson допомогла нам завоювати онлайн-ринок етикеток, і для нас велика честь встановити у себе соту за рахунком ЦДМ Epson SurePress», — зазначив директор Sticker Mule Ентоні Константіно. — Ніщо не може зрівнятися з якістю друку Epson».

ЦДМ для друку етикетки Epson SurePress відрізняються гнучкістю застосувань та високою надійністю, а також широкою гамою кольорів, точним відтворенням плашкових кольорів та якісним друком градієнтів. Друкарські машини SurePress спроєктовані як єдина система з компонентами, повністю розробленими та виробленими компанією Epson, вкл. чорнила, друкувальні голівки та блоки закріплення, що забезпечує стабільне та передбачуване виробництво.

SurePress L-6534VW оснащена функцією нанесення цифрового лаку і може бути оснащена додатковими помаранчевими чорнилами. ЦДМ забезпечує високошвидкісний друк понад 185 млн. м² на місяць.

«Наша сота інсталяція принтерів серії SurePress в Північній Америці є свідченням визнання технології Epson на ринку виробництва високоякісних етикеток», — говорить Віктор Гомес з місцевого представництва Epson. — Ми встановлювали ЦДМ на підприємствах різного масштабу, а також у друкарнях комерційної поліграфії, онлайн-друкарнях, багатьох традиційних постачальників етикетки та паковання. Символічно, що етапну віху було досягнуто в компанії Sticker Mule, яка свого часу купила найперший SurePress L моделі 6534VW».