Hybrid Software і нещодавно придбана компанія iC3D виступлять із спорідненими компаніями Global Graphics Software ColorLogic, Xitron та Meteor Inkjet.

Одним з основних моментів експозиції стане інтеграція PACKZ та iC3D, що дає змогу користувачам Hybrid Software візуалізувати 3D-паковання в режимі реального часу, від етикеток і гнучкого паковання до термозбіжної плівки.

iC3D — це універсальний програмний пакет для візуалізації, що дає змогу користувачам створювати віртуальні 3D-макети в режимі реального часу, вкл. імітацію обробки та освітлення.

Компанія також представить восьму версію Packz, вбудованого редактора PDF з низкою удосконалень (можливість перегляду багатошарових макетів у кольоровому та поканальному режимах з одночасною перевіркою кольороподілених сепарацій із раструванням на основі об’єктів).

Удосконалений інструмент Smart Flattener керує взаємодією плашкових кольорів та ефектів накладання та прозорості, а також перетворенням кольорової гами.

Новий пакет інструментів Pactions відповідає за розширену автоматизацію операцій додрукарської підготовки, скорочуючи час редагування та затвердження дизайну паковання.

Таким чином буде представлений Stepz 8, що дає змогу готувати завдання для високошвидкісного цифрового друку етикеток зі змінними даними.

Відвідувачі виставки також побачать, як Clowdflow допомагає управляти робочим процесом через веб-браузер, використовуючи PackzFlow, ProofScope, CloudFlow RIP, а також набір плагінів, що полегшують взаємодію з робочим процесом з робочого столу або Adobe Illustrator та Packz.

Також Hybrid Software продемонструє SmartDFE, який поєднує продукти всіх компаній Hybrid Software Group в єдину систему для створення цифрового фронтенду (DFE) для високошвидкісних цифрових друкарських машин. Він об’єднує електроніку друкувальних  голівок Harlequin Direct та Meteor Inkjet, інструменти управління кольором ColorLogic та засоби автоматизації робочого процесу CloudFlow.