JBF є мажоритарним акціонером Bobst Group і вже володіє приблизно 53% акцій. За JBF Finance стоять кілька акціонерів, які належать до родин, що походять від засновника компанії Джозефа Бобста.

Компанія JBF оголосила, що заплатить 78 швейцарських франків готівкою за одну акцію Bobst Group, що на 22% більше, порівняно із середньою ціною акції за останні чотири тижні. JBF розраховує, що після завершення викупу Bobst Group стане приватною компанією в результаті делістингу її акцій з SIX Swiss Exchange, що дасть змогу зосередитися на довгостроковому стійкому зростанні.

Bobst повідомляє, що ця пропозиція забезпечує компанії відповідні умови для реалізації довгострокової стратегії, завершення цифрової трансформації та збереження промислової діяльності у Швейцарії. Згідно з повідомленням, після угоди Bobst Group продовжуватиме «керуватися незалежними членами ради директорів, а також членами ради директорів, що належать до сім’ї». Ключовою метою угоди є «перетворення компанії в оцифрований, підключений та стійкий ланцюг постачань паковання».

Рада директорів Bobst Group, представлена ​​комітетом незалежних директорів, розглянула пропозицію і переконана в економічній доцільності угоди для компанії та вітає можливість для акціонерів виставити свої акції на продаж у ці нестабільні часи. Очікується, що основний період оферти та акцепту завершиться до 21 жовтня, а врегулювання пропозиції відбудеться на початку листопада 2022 року.