Компанія Shaoxing Shengxin Printing and Dyeing Co – це одне з найбільших китайських друкарських та фарбувальних підприємств у провінції Чжецзян, засноване у 2002 році. Від моменту відкриття ділянки цифрового друку у 2014 р., фабрика Shengxin залучила до співпраці широке коло китайських та зарубіжних дизайнерів. Наразі компанія має у розпорядженні парк високошвидкісних принтерів і щомісяця самостійно розробляє і друкує 500-600 дизайнів.

Нещодавно Shengxin додала до свого цеху 10 принтерів Homer моделей K12 і K24. Своє рішення у компанії пояснюють видатними характеристиками обладнання Homer. Наприклад, швидкісний принтер HM1800BK з промисловими голівками Kyocera друкує зі швидкістю 355 м²/год. (600×1200 dpi в два проходи) і забезпечує 24-годинну стабільну роботу з продуктивністю понад 10 000 м² на день. Він підходить для друку на бавовні, льоні, шовку, нейлоні, поліестері та інших текстильних матеріалах.

Шен Цзиган, заступник директора Shengxin Printing з цифрових технологій, зазначає, що цифровий друк економить робочу силу та простір. До того ж відсоток браку при цифровому друку менший, ніж при традиційному друку. На думку Шена, швидкий розвиток цифрового друку пов’язаний з тим, що він відповідає вимогам політики екологічного захисту довкілля. Після впровадження виробничої лінії цифрового друку на фабриці значно знизилися загальне споживання енергії та кількість стічних вод.

Передбачається, що Shengxin і надалі поглиблюватиме реформи, поступово замінюючи виробничі потужності цифровим друком. Придбання десяти принтерів було лише першим кроком, очікується, що загальна кількість промислових принтерів Homer збільшиться до 40.